Известие

Collapse
No announcement yet.

След 3 години ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ето на това е твоя човек,аз знам тука на една малка моргица имат една карбораторка

Comment

• Когато имаш време иди я виж не се знае какво ще изскочи може да си заслужава,ако има всичко необходимо там
      Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
      Звукът може да бъде
      описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Винаги съм се чудил как на карбораторите се подава бензин при тези операции,ами да понамеря време че е извън града.

Comment

• не е мн трудно с ел .помпа за карбуратор някаде пишеше
          Звукът може да бъде
          описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
            Винаги съм се чудил как на карбораторите се подава бензин при тези операции,ами да понамеря време че е извън града.
            Първоначално публикувано от staiger Покажи съобщение
            не е мн трудно с ел .помпа за карбуратор някаде пишеше
            Ел. помпите бачкат на високо за карбуратори налягане...
            Механичната бенз. помпа си е добре.
            Това което ви трябва е помпа Fispa или Savara(стандартни за всички 33 карб.) с работно налягане 0,018 до 0,030 MPa при 6000 об.мин.
            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
            и делта

Comment

• и аз за това казвах де ,че си има ел.помпи за карбуратори
              Last edited by staiger; d.m.y г., 13:39.
              Звукът може да бъде

Comment

• има и ел. помпи за карбуратори. механичните могат да влияят на вървенето.
                точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                  има и ел. помпи за карбуратори. механичните могат да влияят на вървенето.
                  Как?
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Колеги с мъка на сърцето съобщавам че се налага да се разделя спешно с АЛФАТА и другата ми кола Форд Фиеста-1.8Д '98г.(напълно обслужена)
                    Днес много гадно ни "зарадваха" още сутринта в работата ,че най-вероятно няма да си вземем скоро 3-те заплати (толкова станаха ве4е) и за напред не се знае какво ще става,а кредитите се натрупват и се налага да продам и двете коли за да се преживее някак докато се стабилизират нещата.
                    Някой ако има интерес да пише.
                    Алфата я знаете само ,че сега е с доста подобрения в интериора ,чисто нов радиатор на двигателя +антивриз,масла ,спирачна течност ,ново радиаторче на парното ,сменени тампони по ходовата част лагери на макферсоните и също тампони на амортесиорите отгоре,шарнири ,накладки ,вече с нов работещ дебитомер и компютър или там както се казва ,работи си нормално както на газ така и на бензин всичко си е изрядно.Козметичните забележки не съм ги оправил всичките но се работи по въпроса(вижте ги в началото на темата ми там има всичко)
                    За съжаление живота е гаден и след толкова мерак,нерви и разходи и по двете коли всичко се сгромоляса.
                    Звукът може да бъде

Comment

• колеги тука маи никой не е поглеждал или всички бяхте на феста
                      Звукът може да бъде

Comment

• Добро утро.
                        Някой има ли инфо дали може да стане генерацията от 145-ца боксер на 33-ката,интерсесува ме за отпред дали ще стане при монтажа към блока.
                        някой правил ли го е това,май са различни
                        Last edited by staiger; d.m.y г., 08:49.
                        Звукът може да бъде

Comment

• не стават колекторите колега, имаше тема по въпроса скоро.
                          точка

Comment

• видях я колега преди малко благодря ,здраве да е
                            Звукът може да бъде

Comment

• И аз ми мина през ума тази манипулация

Comment

• Колеги предлагам да разнищим проблема с досадното тропане от вратите ,според мене е от заключващото устройство на бравата,на някаква ос е и трака като се раздвижи нагоре надолу рязко с ръка -звука е същия.Явно някаква втулка е заминала + луфт откъм пантите.Това е моето предположение за момента.
                                Даваите да го разнищим и лекуваме че е адски гадно ,когато качиш някои който незнае за какво иде реч, си мисли ,че цитирам "е спукано купето някаде май" или нещо такова скоро ми казаха.

PS:
                                Никой ли не проявявя интерес към 33-ката ми или фордчето -скоро ще станат от належащо на спешно за продаване като гледам накаде отиват нещата с работата и заплатите.Не съм пуснал в раздел продава още нищо ,защото ми е гадничко ама ще се наложи.
                                Last edited by staiger; d.m.y г., 08:34.
                                Звукът може да бъде

Comment

Working...
                                X